Våren är en bra tid att tvätta sopkärl

Äntligen är våren här, med värme och solsken. Våren är ofta förknippad med vårstädning och det gäller även ditt soprum. Passa på att tvätta sopkärl nu på våren. Efter vinter och kyla är det viktigt att tvätta sopkärl för att minimera risken för dålig lukt från sopkärlen som blir värre nu när temperaturen stiger.

Du vet väl att från och med den 1 januari 2024 är det enligt lag obligatoriskt att sortera matavfall. Kravet gäller både privatpersoner och verksamheter.

Det myndigheterna menar med matavfall är alla ickeflytande köks- och livsmedelsavfall samt flytande matfett. Detta avfall skall samlas in i ett för ändamålet avsett sopkärl.

När man bedriver en verksamhet eller bor i ett flerfamiljshus är belastningen stor på sopkärlen i soprummet. Att tvätta sopkärl borde vara en självklarhet med tanke på allt avfall som sopkärlen får hantera. Tvätta sopkärl bör man helst göra minst två gånger per år. Man bör tvätta sopkärl under våren efter den kalla perioden på vintern. Man bör även tvätta sopkärl efter sommaren, så sommarperioden är den tid på året som soporna luktar som mest. Genom att tvätta sopkärl undviker du dålig lukt och förbättrar trivsel och hygien i ditt soprum. Att tvätta sopkärl minskar även risken för skadedjur i soprummet.

Vi på Kärltvätten hjälper er att tvätta sopkärl större delen av året. Vi kan dock inte tvätta sopkärl under den kallaste perioden, mellan december och februari. Under denna tid riskerar det att vara för kallt för att vi ska kunna garantera kvaliteten när vi ska tvätta era sopkärl

Vi hjälper er att tvätta sopkärl oavsett hur många kärl ni har i soprummet. Inget jobb är för litet och vi kan tvätta sopkärl även om ni bara har ett eller två kärl.

När du ändå ska tvätta sopkärl så passa på att även tvätta själva soprummet. Vi på Kärltvätten erbjuder såklart även tvätt av själva soprummet när du ändå ska tvätta sopkärl.

Att tvätta sopkärl är inte heller dyrt, du blir säkert positivt överraskad av priset på att tvätta sopkärl.

Vi på Kärltvätten använder avancerad teknik för att tvätta sopkärl. Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel för att tvätta sopkärl. Detta är bäst både för er och miljön.

Om du inte med jämna mellanrum passar på att tvätta sopkärl är risken stor att en dålig odör sprider sig i ditt soprum. Denna dåliga odör riskerar dessutom att dra till sig skadedjur i form av flugor och gnagare. Att tvätta sopkärl är extra viktigt under årets varmare månader då förruttnelseprocessen går snabbare ju högre temperaturen är.

Så nu när våren äntligen är här med sol och värme, passa på att tvätta sopkärl nu innan sommar och semester. När du kommer hem efter semestern och har tvättat dina sopkärl möts du av ett fräscht och hygieniskt soprum. Tvätta sopkärl borde vara en lika förknippat med våren som vårstädning.

Tvätta sopkärl kan vi göra i hela Stockholms kommun. Vi kan tvätta sopkärl både åt dig som bor i bostadsrätt/hyresrätt och småhus. Men glöm inte att vi även kan tvätta sopkärl till dig som bedriver näringsverksamhet. Det är alltid ett bra tillfälle att tvätta sopkärl, framförallt bör du tvätta sopkärl på vår och höst.

Bli nöjd redan idag, låt Kärltvätten tvätta sopkärl åt dig redan idag.

Tack för visat intresse!

Vi har nu skickat en tydlig och kostnadsfri offert till din e-post.

Mvh 

Karltvatten.se