Kom ihåg kärltvätt i sommar!

Kom ihåg kärltvätt i sommar!

Nu är äntligen sommaren är med värme och sol, men glöm inte kärltvätt. Nu under sommarhalvåret är belastningen på soprum och sopkärl extra stor. Kärltvätt skall helst göras minst två gånger om året, varav minst en kärltvätt bör göras under sommaren. När värmen är här sprids dålig lukt och bakterier med rekordfart i ditt soprum, en kärltvätt fixar detta på nolltid. Genom en kärltvätt får du fräscha sopkärl som inte luktar illa och drar till sig, flugor, larver, råttor och andra skadedjur.

Har du fortfarande inte gjort din första kärltvätt sedan den nya lagen om källsortering? Då är det verkligen dags att bjuda dig själv och dina grannar på en kärltvätt. Sedan den nya lagen trädde i kraft den 1 januari 2024 är det obligatoriskt att källsortera matavfall, detta krav gäller både privatpersoner och verksamheter. Kärltvätt är lika viktigt för dig som privatperson och för er som verksamhet.

Med matavfall avses alla organiska matavfall inklusive flytande matfett, alla dessa restprodukter skall insamlas i ett specifikt kärl. Detta kärl behöver kontinuerlig kärltvätt för att inte bli en grogrund för bakterier och börja luka illa.

När man bedriver en verksamhet eller bor i ett flerfamiljshus är belastningen stor på sopkärlen i soprummet. Kärltvätt borde vara en självklarhet med tanke på allt avfall som sopkärlen får hantera. Att tvätta trappuppgången minst en gång i varannan vecka är självklart förde flesta bostadsrättsföreningar och hyresvärdar, men kärltvätt är något många struntar i. Detta är väldigt märkligt då soprummet är den plats i huset som borde tvättas oftast. Kärltvätt gör dina sopkärl skinande rena och all dålig lukt försvinner. Det är inte bara de bruna kärlen som behöver kärltvätt. När du beställer din första kärltvätt ska du givetvis passa på att göra kärltvätt på samtliga kärl i soprummet. Tänk själv hur mycket smuts som runnit ur soppåsar, gamla flaskor och burkar genom åren. För att upprätthålla ett hygieniskt soprum tycker vi att man helst skall göra kärltvätt en gång per kvartal, det vill säga var tredje månad. Alla uppskattar ett rent och snyggt soprum utan dålig lukt och detta kan endast uppnås genom kontinuerlig kärltvätt.

Är du nyfiken på att veta mer om hur kärltvätt går till eller vad det kostar att låta utföra en kärltvätt? Besök www.karltvätten.se vi visar priser online och din första kärltvätt är endast några knapptryck bort.

Vi på kärltvätten är experter på kärltvätt och hjälper alla i Stockholm med kärltvätt. Vi utför kärltvätt åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, restauranger med flera. Vi tar inte semester utan kärltvätt kan göras under hela sommar, passa på att göra er första kärltvätt nu när de flesta är på semester, alla grannar kommer att uppskatta att komma hem till ett soprum utan dålig lukt och flugor och andra skadedjur.

Kärltvätt görs i ett slutet system med högtryck och miljövänliga rengöringsmedel för att spara både på vatten och miljö. Det spelar ingen roll om du har många eller få sopkärl i ditt soprum, vi fixar det. För 1 till 4 sopkärl har vi ett fast pris på kärltvätt. När du ändå bokar en kärltvätt kom ihåg att vi även kan hjälpa dig men en tvätt av ditt soprum. Då får du både ett skinande rent soprum och rena sopkärl. Så kom ihåg innan du går på semester boka din första kärltvätt redan idag på www.karltvätten.se

Glad sommar, och glöm inte att boka kärltvätt!

Tack för visat intresse!

Vi har nu skickat en tydlig och kostnadsfri offert till din e-post.

Mvh 

Karltvatten.se